طرح توجیهی فرآوری و بسته‌ بندی ماهی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۲۹ مرداد ۱۴۰۰
نوع فایل
ورد
حجم فایل
139 کیلوبایت
تعداد صفحات
17 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
561 بازدید
۳۰,۰۰۰ تومان

طرح توجیهی فرآوری و بسته‌ بندی ماهی

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی فرآوری و بسته‌بنـدی ماهی با ظرفیت بسته بندی ۱۸۰۰ تن گوشت ماهی فرآوری شده در سال

طرح توجیهی بسته‌ بندی ماهی

فایل ورد قابل ویرایش

 

 

خلاصه طرح

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی 

ظرفیت : ۱۸۰۰ تن در سال 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور  

سرمایه گذاری کـل: ۷۱/۲۲۸۹ میلیون ریال 

سهم آورده متقاضی: ۷۱/۲۲۹ میلیون ریال 

سهم تسهیلات: ۲۰۶۰ میلیون ریال 

میزان اشتغالزایی : چهـل و نه نفـر  

دوره بازگشـت سرمایه: شـانزده ماه

 


طرح توجیهی بسته‌ بندی ماهی

 

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

   الف – سرمایه گذاری ثابت

   الف – ۱ ) زمیـن

الف – ۲ ) محوطه سازی

الف – ۳ ) ساختمانها

الف – ۴ ) ماشین‌آلات و تجهیزات

الف – ۵ ) تاسیسات

الف – ۶ ) وسایل نقلیه

الف – ۷ ) تاسیسات اداری

الف – ۸ ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

جمع کل سرمایه گذاری ثابت

   ب- هزینه های جاری

   ب – ۱ ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – ۲ ) حقوق و دستمزد

ب – ۳ )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- ۴ ) هزینه استهلاک

ب- ۵ ) سوخت و انرژی

جمـع هزینه های جاری طرح

سرمایه در گردش ( دوره یک‌ماهه )

جمع کل سرمایه گذاری طرح

ج – درآمـد

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

پیش بینی مالی طرح

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در ۱۰۰% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

 

طرح توجیهی بسته‌ بنـدی ماهی
طرح توجیهی بسته‌ بندی ماهی

 

 


     بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد  نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

    نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

    از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‌های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته .

مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

   آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف می‌گردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش می‌تواند در تامین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت ماهی دارای کلسترول غیر مضر می‌باشد.

لکن گوشت ماهی ماده غذایی بسیار حساس و سریع الفسادی است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول می‌توانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرف‌کنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند .

با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفیت یکهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می‌باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرایند فرآوری و خروج امعا و احشا  محاسبه می‌گردد و ضایعات ماهی که در تهیه پودر ماهی به کار می‌رود نیز به صاحبان کالا عودت می‌گردد.

 

برای مشاهده سایر مطالب مرتبط با طرح توجیهی اینجا کلیک کنید

print
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 برچسب ها: