پاورپوینت آماده محیط شماتیک پروتئوس
پاورپوینت آماده محیط شماتیک پروتئوس
آشنایی با محیط نرم افزار
اضافه کردن منابع مناسب به عنوان تحریک مدار
تعریف نقطه هایی که باید شکل موج آنها ترسیم شود(پروب ها)
دستگاههای اندازه گیری در پروتئوس
Logic Analyser
COUNTER TIMER
VIRTUAL TERMINAL
SPI , I2C DEBUGGER
Pattern generator
signal generator
روشهای کم کردن حجم سیم کشی
مطالب مرتبط
پروتئوس (به انگلیسی: proteus) نرمافزاری برای شبیهسازی ریزپردازندهها، ایجاد طرحواره (Schematic) و طراحی تختهٔ مدار چاپی است. این نرمافزار توسط لبسنتر الکترونیکز (به انگلیسی: Labcenter Electronics) گسترش مییابد. آخرین نسخه از این نرمافزار نسخه ۸.۹ آن است که در سال ۲۰۱۹ رونمایی شد.
نرمافزار از دو بخش اصلی Schematic Capture و PCB Layout تشکیل شدهاست. Schematic Capture طراحی طرحواره (Schematic) و شبیه سازی مدارات آنالوگ، منطقی و ریزکنترلگرها را عهدهدار است که قابلیت برنامهدهی و برنامهنویسی را نیز داراست، کتابخانه Schematic Capture، طیف وسیعی از ریزکنترلگر را شامل بوده و محبوبیت اصلی پروتئوس به علت قابلیت اطمینان و دقت Schematic Capture است. PCB Layout امکان طراحی تختهٔ مدار چاپی از طریق یا بدون ورود شماتیک (از محیط Schematic Capture) را به کاربر میدهد. PCB Layout نسبت به آلتیوم کتابخانه و قابلیتهای کمتری داراست و ضعف اصلی این نرمافزار نسبت به رقبا است.
این نرمافزار از نظر قدرت، آسانی و انعطافپذیری بهویژه برای مبتدیها و نسبت به نرمافزارهای دیگر، بسیار مورد توجه قرار گرفتهاست.
در نسخههای جدید این نرمافزار امکان شبیهسازی ریزکنترلگرهای ARM، افزودن کتابخانههای شبیهسازی بعضی از خانوادههای آردوینو مانند (Arduino UNO)، (Arduino MINI)، (Arduino MEGA)،(Arduino Mini) و حسگرهای کاربردی از جمله آلتراسونیک، جی پی اس، پی آی آر و مدارهای جانبی (ارتباط سریال/USART)، آنالوگ، I2C، بلوتوث و … را در خود جای داده است، از ویژگی های بارز این نرم افزار میباشد. در کتابخانه این نرم افزار قطعاتی وجود دارد که صرفاً برای طراحی طرحواره (Schematic) استفاده میشود، در بعضی موارد کم هم شاهد نبود طرح مدار چاپی برای قطعات میباشیم که باید مورد توجه قرار گیرد .