پاورپوینت آماده بازاریابی عصبی و حسی
پاورپوینت آماده بازاریابی عصبی و حسی
آشنایی
تحقیقات بازاریابی
قسمت بندی بازار
هدف گیری
جایگاه یابی
تعیین اهداف فروش و بازاریابی
شناسایی رفتار و افکار مصرف کنندگان هدف
طراحی عناصر آمیخته بازاریابی
اجرا
ارزیابی
بازاریابی عصبی
اجزاء مغز
دلایل مناسب بودن علم عصب شناسی برای مطالعه رفتار افراد
مطالب مرتبط
بازاریابی عصبی یا عصب پایه (به انگلیسی: neuromarketing) عبارت است از کاربرد ابزار، دستآوردها و آزمونهای برآمده از رشتههای علمی روانشناسی و علوم مغز و اعصاب و عصبشناسی به منظور اندازهگیری و سنجش واکنشهای زیستی در مواجهه با محرکهای بازاریابی (راهبردهای بازاریابی، ارتباطات، تبلیغات، محصولات جدید و محصولات موجود). محققان از تکنولوژیهایی مانند افامآرآی برای سنجش تغییرات در قسمتهای مختلف مغز و نوار مغزی برای سنجش فعالیت در بخش مشخصی از مغز استفاده میکنند تا نحوه تصمیمگیری مشتریان و قسمتهای مرتبط به تصمیمگیری در مغز را مطالعه کنند. شرکتهای بزرگ برای پیشبینی رفتار مشتری آزمایشگاههای فعال در حوزه نورومارکتینگ تأسیس کردهاند یا با بخشهای دانشگاهی وارد تعامل شدهاند.
نورومارکتینگ نوید دهنده نوع جدیدی از بازاریابی است که کاملاً ماهیت میان رشتهای دارد. جایی که علوم مدیریت، عصبشناسی، روانشناسی و شاید هم به نوعی هنر به هم پیوند میخورند.
به بیان ساده بازاریابی عصبی پژوهش مبنایی رفتار مصرفکننده با استفاده از ابزار علمی مدرن و دقیق (به ویژه ابزار پزشکی) است.
بازاریابی عصبی برای مصرفکنندگان و لذا برای برندها مفید است چون در این دوران به تشخیص این مسئله کمک میکند که منشأ واکنش واقعی مصرفکننده کجاست یعنی همان مغز او. بازاریابی عصبی در ارائه یک درونداد دیگر به تحلیل کمی و کیفی که هرگز دست از کامل شدن برنمیدارد به پژوهشها کمک میکند، و فروشندگانی که میتوانند بهطور خلاقانه از این سازوکار جدید استفاده کنند دچار نقص و کاستی استعداد نمیباشند.[۱]
با ردیاب چشم که یکی از مهمترین ابزارهای بازاریابی عصبی میباشد میتوان اثربخشی تبلیغات را به لحاظ بصری بالا برد.[۲][۳][۴] همچنین از طریق الکتروانسفالوگرافی و رمزگشایی چهره میتوان شناسایی دقیقی از عناصر هیجانی مصرفکنندگان داشت.[۵] ابزارهای بازاریابی عصبی با توجه به دقت بالا و قدرت تفکیکپذیری این امکان را به محققین میدهند تا با توجه به هر متغیری بتوان تأثیر آن را بر مصرفکنندگان از طریق موقعیتیابی عصبی کشف نمود.[۶][۷]