پاورپوینت فیزیولوژی پس از برداشت میوه
پاورپوینت فیزیولوژی پس از برداشت میوه
مقدمه ای بر علم فیزیولوزی پس از برداشت
عوامل موثر در کاهش تلفات پس از برداشت
انتخاب رقم
شدت نور
آبیاری
مدیریت تغذیه
زمان برداشت
تیمارهای پیش سرمادهی((precooling
کنترل عوارض پاتولوژیکی
تکنولوژی انبارداری
تکنولوژی بسته بندی
جا به جایی
پوشش های خوراکی
شدت نور
انتخاب رقم
آبیاری
مدیریت تغذیه
تیمارهای پیش سرما دهی
زمان برداشت
کنترل عوارض پاتولوژیکی
تکنولوژی انبارداری
تکنولوژی بسته بندی
جابجایی محصول
برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه آلو و گوجه
برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه سیب
ناهنجاری های سیب
ارقام حساس به تاول نرم
ارقام حساس به لکه تلخ سیاه
برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه زردآلو
تکنیک های قبل از انبارداری جهت افزایش عمر زردآلو
خنک کردن اولیه
انبار داری زردآلو
ناهنجاریهایی مهم پس از برداشت میوه زردآلو
تیمارهای شیمیایی به منظور کاهش تولید اتیلن در زردآلو
شاخص های بالغ شدن و بلوغ
انواع بلوغ :
بلوغ فیزیولوژیکی Physiological maturation
بلوغ باغبانی یا تجاری Commercial (Horticultwal) Maturation
تغییراتی که ممکن است در طول رسیدن در میوه های گوشتی صورت گیرد :
فیزیولوژی تنفس
بعد از برداشت
بسته بندی
انبار داری زردآلو
استفاده از انبارهایی معمولی (انبار سرد)
استفاده از انبارهایی با اتمسفر کنترل شده
ناهنجاریهای مهم پس از برداشت میوه زردآلو
پرتودهی میوه ها
مقدمه پرتودهی
هر ساله بسیاری از منابع غذایی ما به دلیل فاسد شدن یا هجوم حشرات از بین میروند.
تعریف وتاریخچه پرتودهی
بررسی منابع
عوامل استریلیزاسیون
بخارخشک °c232 -176
بخارمرطوب°c ۱۲۹-۱۲۱
روش شیمیایی: پراکسید هیدروژن
فناوری های نوین
پرتو دهی و تشعشع
استفاده از ازون
استفاده از فیلتراسیون
استفاده از امواج اولتراسونیک
میدان مغناطیسی و پالس های الکتریکی
انتخاب روش استریل کردن به عوامل زیر بستگی دارد
نوع محصول و ماده غذایی
میزان ماندگاری محصول
هزینه تولیدی
میزان بازار پسندی محصول
طبقه بندی محصولات
عوامل مؤثر درفساد محصولات
آماده سازی محصولات جهت پرتودهی
انواع پرتوهای مورد استفاده
پرتو ماوراء بنفش
تابشهای بتا
پرتوهای گاما
پرتوهای ایکس
مایکروویو
مزایای پرتودهی محصولات
معایب پرتودهی محصولات