پاورپوینت فیزیولوژی پس از برداشت میوه

امتیاز 4.00 ( 1 رای )

در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۲۰ آبان ۱۳۹۷
نوع فایل
پاورپوینت آماده
حجم فایل
9MB
تعداد صفحات
47 صفحه
تعداد بازدید
2895 بازدید
۵,۰۰۰ تومان

پاورپوینت فیزیولوژی پس از برداشت میوه

پاورپوینت فیزیولوژی پس از برداشت میوه

مقدمه ای بر علم فیزیولوزی پس از برداشت

عوامل موثر در کاهش تلفات پس از برداشت

انتخاب رقم

شدت نور

آبیاری

مدیریت تغذیه

زمان برداشت

تیمارهای پیش سرمادهی((precooling

کنترل عوارض پاتولوژیکی

تکنولوژی انبارداری

تکنولوژی بسته بندی

جا به جایی

پوشش های خوراکی

شدت نور

انتخاب رقم

آبیاری

مدیریت تغذیه

تیمارهای  پیش سرما دهی

زمان برداشت

کنترل عوارض پاتولوژیکی

تکنولوژی انبارداری

تکنولوژی بسته بندی

جابجایی محصول

برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه آلو و گوجه

برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه سیب

ناهنجاری های سیب

ارقام حساس به تاول نرم

ارقام حساس به لکه تلخ سیاه

برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه زردآلو

 تکنیک های قبل از انبارداری جهت افزایش عمر زردآلو

خنک کردن اولیه

انبار داری زردآلو

ناهنجاریهایی مهم پس از برداشت میوه زردآلو

تیمارهای شیمیایی به منظور کاهش تولید اتیلن در زردآلو

شاخص های بالغ شدن و بلوغ

انواع بلوغ :

بلوغ فیزیولوژیکی Physiological maturation

بلوغ باغبانی یا تجاری Commercial (Horticultwal) Maturation

تغییراتی که ممکن است در طول رسیدن در میوه های گوشتی صورت گیرد :

فیزیولوژی تنفس

بعد از برداشت

بسته بندی

انبار داری زردآلو

استفاده از انبارهایی معمولی (انبار سرد)

استفاده از انبارهایی با اتمسفر کنترل شده

ناهنجاریهای مهم پس از برداشت میوه زردآلو

پرتودهی میوه ها

مقدمه پرتودهی

هر ساله بسیاری از منابع غذایی ما به دلیل فاسد شدن یا هجوم حشرات از بین می‌روند.

تعریف وتاریخچه پرتودهی

بررسی منابع

عوامل استریلیزاسیون

بخارخشک °c232 -176

بخارمرطوب°c  ۱۲۹-۱۲۱

روش شیمیایی: پراکسید هیدروژن

فناوری های نوین

پرتو دهی و تشعشع

استفاده از ازون

استفاده از فیلتراسیون

استفاده از امواج اولتراسونیک

میدان مغناطیسی و پالس های الکتریکی

انتخاب روش استریل کردن به عوامل زیر بستگی دارد

نوع محصول و ماده غذایی

میزان ماندگاری محصول

هزینه تولیدی

میزان بازار پسندی محصول

طبقه بندی محصولات

عوامل مؤثر درفساد محصولات

آماده سازی محصولات جهت پرتودهی

 انواع پرتوهای مورد استفاده

پرتو ماوراء بنفش

تابشهای بتا

پرتوهای گاما

پرتوهای ایکس

 مایکروویو

مزایای پرتودهی محصولات

معایب پرتودهی محصولات

print
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 برچسب ها: