پاورپوینت فعالیت بدنی و سلامت روان
پاورپوینت فعالیت بدنی و سلامت روان – پاورپوینت سلامت روان
شناخت تاثیر فعالیت های بدنی در ارتقاء سلامت بهداشت روان
معروفترین سلسله مراتب نیازهای انسان
بررسی تاثیرات ورزش از جنبه های مختلف
مزایای کوتاه مدت فعالیت بدنی
کاهش خستگی عصبی
کاهش فشار روانی
کاهش اضطراب
کاهش وزن
کاهش هیجان یا اظهار هیجان
افزایش اعتماد به نفس
افزایش خلق و خوی مثبت
افزایش انرژی
افزایش کارایی (مطالعه، کار، … فعالیت)
افزایش انعطاف پذیری
افزایش خویشتن داری
پیشگیری از عوارض قلبی، فشارخون، بیماری قند، ضعف عضلانی ، چاقی
چرا انگیزه ورزش کردن نداریم
چرا انگیزه ورزش کردن نداریم
پایان
مطلب مرتبط
مصدومیت ،آسیب به عضلات ،خستگی و افت عملکرد بدن از پیامدهای مختلف ورزش بیشتر از حد مجاز به شمار می روند سعی کنید به توصیه های مربیان ورزشی تان در این زمینه دقت کنید .
اگر احساس می کنید همانند گذشته نمی توانید بدوید، وزنه ها سنگینتر از گذشته به نظر می رسند، یا استقامت بدنتان کمتر از حد معمول است، به احتمال زیاد بیش از اندازه ورزش می کنید.
هدف از انجام ورزش های مختلف در درجه نخست حفظ و بهبود سلامتی و تناسب اندام است. اما گاهی اوقات ما بیش از اندازه به خود سخت می گیریم و با زیادهروی های نابجا فعالیتی که می تواند مفید باشد را تبدیل به چیزی مضر می کنیم.
به گزارش “ریدرز دایجست”، انجام تمرینات ورزشی فواید بسیاری برای انسان به همراه دارد، اما ورزش بیش از اندازه نیز مانند هر چیز دیگر می تواند حکم سم را پیدا کرده و به بدن شما آسیب برساند. برای این که از این شرایط پیشگیری کنید می توانید نشانه های مهم زیر را مد نظر داشته باشید تا از فعالیت ورزشی بیش از اندازه پرهیز کنید.
مصدوم می شوید
دردهای زانو، گرفتگی شانه، درد در کمر و … پیامی روشن برای شما ارسال می کنند: انجام تمرینات ورزشی مشابه به طور مکرر می تواند به آسیب دیدگی منجر شود. اگر بدن خود را بیش از اندازه زیر فشار قرار دهید یا زمان کافی برای ریکاوری اختصاص ندهید، فشار بیش از اندازه بر عضلات و مفاصل وارد می شود. با انجام تمرینات متنوع از استرس بیش از اندازه بر بخش هایی یکسان از بدن پیشگیری کنید. همچنین، مدت زمان کافی برای استراحت بدن اختصاص دهید و فکر نکنید این مساله شما را به عنوان فردی تنبل معرفی می کند.
عملکردتان افت کرده است
این که مشخص کنیم چه میزان ورزش بیش از اندازه محسوب می شود، دشوار است، اما یکی از نشانه های مشخص آن افت عملکرد بدن در نظر گرفته می شود. اگر احساس می کنید همانند گذشته نمی توانید بدوید، وزنه ها سنگینتر از گذشته به نظر می رسند، یا استقامت بدنتان کمتر از حد معمول است، به احتمال زیاد بیش از اندازه ورزش می کنید. عدم اختصاص زمان کافی برای ریکاوری موجب تغییر سطوح هورمونی می شود که می تواند تحلیل عضلات را به همراه داشته باشد. این شرایط کارکرد عضلات را تحت تاثیر قرار می دهد و عملکرد جسمانی شما را کاهش می دهد و حتی خطر آسیب دیدگی را افزایش می دهد.
همواره خسته هستید
تمرینات ورزشی می توانند به طور موقت موجب خستگی شما شوند، اما به عنوان یک قاعده، ورزش کردن باید انرژی بیشتری به شما در طول روز ببخشد. اگر به جای احساس انرژی همواره خسته و بی حوصله هستید، شاید بهتر باشد مدت زمانی که به ورزش کردن اختصاص می دهید را کاهش دهید.