نماد سایت مقاله کده

پاورپوینت فساد اداری در مدیریت اداری و مالی

پاورپوینت فساد اداری

پاورپوینت فساد اداری

پاورپوینت فساد اداری در مدیریت اداری و مالی

پاورپوینت فساد اداری  – پاورپوینت مدیریت اداری و مالی (فساد اداری) – فساد اداری ppt

مقدمه

تعاریف فساد اداری

تفاوت تخلفات اداری و فساد اداری

فساد اداری و توسعه اقتصادی

انواع فساد(از منظر پذیرش آن)

فساد اداری و توسعه سازمانی

علل مؤثر در بروز فساد اداری

شرایط اساسی برای ظهور فساد

جغرافیای فساد

عوامل موثر بر فساد اداری

راهکارهای مبارزه با فساد اداری

اقدامات پیش گیرانه از فساد اداری

نتیجه گیری

برای دانلود پاورپونت اماده با موضوع  پاورپوینت مبانی و ریشه های فساد اداری لطفا اینجا کلیک کنید

فساد اداری ppt


مطلب مرتبط

در جوامع گوناگون و بر حسب نگرش ها و برداشت ها، تعاریف مختلفی از فساد اداری به عمل آمده است. ریشه فساد فعل لاتین “Rumper” به معنای «شکستن» است، بنابراین در فساد چیزی می شکند یا نقص می شود، این چیز ممکن است رفتار اخلاقی یا شیوه قانونی یا غالباً مقررات اداری باشد. در دیدگاه گونارمیردال Ginar mer dall.

فساد به تمام شکل های گوناگون انحراف یا اعمال قدرت شخصی و استفاده نامشروع از مقام و موقعیت شغلی اطلاق می گردد. در فرهنگ و بستر در مقابل واژه فساد آمده است که؛ فساد، پاداشی نامشروع است که برای وارد کردن فرد به تخلف از وظیفه.

تخصیص داده می شود. بانک جهانی و سازمان شفافیت بین الملل، فساد را سوءاستفاده از اختیارات دولتی (قدرت عمومی) برای کسب منافع شخصی (خصوصی) می دانند که این تعریف در جهان مورد توافق عمومی قرار گرفته است.
از دیدگاه اندیشمند دیگری، فساد عبارت است از عمل یا تصمیمی که موجب می شود تا خارج از ضوابط قانونی.

تعداد افراد متأثر از نتایج منفی عمل یا تصمیم، از تعداد افراد برخوردار از نتایج مثبت آن بیش تر باشد.

تعریف دیگر، فساد را عبارت از شرارتی می داند که تا حدودی بر همه جوامع موثر بوده و جوامعی را که شکنندگی بیش تری دارند به شدت دچار خفقان می کند. بدین معنی که با توجه ارزش های تعریف شده هر جامعه و سازمان و قوانین و مقررات اعمال شده برای آن، نوع و شدت بروز فساد تفاوت دارد.
اگر چه در گذشته فرض بر این بود که کارمند دولت بیش از کارمند بخش خصوصی به مصالح اجتماعی پایبند است، اما تجربه سال های اخیر نشان می دهد که فساد در بخش دولتی، گسترش بیشتری دارد، به همین دلیل در سال های جاری، و بویژه در کشورهای جهان سوم، خصوصی سازی رونق بیشتری گرفته است.

● لطمه فساد اداری به منافع عمومی
برخی صاحب نظران، فساد اداری را آن دسته از فعالیت های کارکنان و مسئولان دولت می دانند که اولاً به منافع عمومی لطمه بزند و ثانیاً هدف از انجام آن، رساندن فایده به عامل (کارمند اقدام کننده) یا به شخص ثالثی باشد که عاملی را برای این اقدام اجیر کرده است.

بر این اساس، آرنولد روگو Arnold Rogow و اچ. دی لاسول H.D Lasswell چنین اظهار می دارند که یک دستگاه فاسد در تمام ساختار نظام اجتماعی اختلال ایجاد می کند. کارل فردریچ – Carl Friedrich نیز مدعی است که هر جا، صاحب قدرتی که مسئول اداره سازمانی است.

بر اثر دریافت رشوه ای نقدی یا غیر نقدی اغوا شود و به انجام کارهای غیر قانونی مبادرت ورزد، این فرد به منافع عمومی زیان رسانده است.
برخی از محققان معتقدند که فساد اداری را باید با توجه به دیدگاه های عمومی مردم تعریف کرد، از این رو، اقدامی که در چارچوب فعالیت های اداری، دولتی از دید مردم جامعه، غیر اخلاقی و مضر باشد، مصداق فساد را پیدا می کنند.

print
خروج از نسخه موبایل