پاورپوینت اصول و مفاهیم حسابداری
پاورپوینت اصول و مفاهیم حسابداری
پاورپوینت اصول و مفاهیم حسابداری
فهرست مطالب پاورپوینت
مقدمه ای بر مفروضات بنیادی و اصول حسابداری
چارچوب نظری
مطالعات تحقیقاتی حسابداری شماره یک
انتقادات وارده بر مطالعه تحقیقاتی شماره ۱ و ۳
مفاهیم حسابداری
مفروضات بنیادی حسابداری
فرض دوره مالی
اصول حسابداری
ماهیت درآمد فروش
مقابله هزینه ها با درآمد فروش
افشا
اهمیت
یکنواختی
ویژگیهای کیفی اطلاعات حسابداری
بخشی از مطالب پاورپوینت
حسابداری اندازهگیری، پردازش و ارتباطات اطلاعات مالی و غیرمالی در مورد نهادهای اقتصادی مانند مشاغل و شرکتها است.[۱][۲] حسابداری که به آن «زبان تجارت» گفته میشود،[۳] نتایج فعالیتهای اقتصادی یک سازمان را اندازهگیری میکند و این اطلاعات را به کاربران مختلفی از جمله سرمایه گذاران، بستانکاران، مدیریت و تنظیم کنندگان منتقل میکند.[۴] مشاغل حسابداری به عنوان حسابدار شناخته میشوند. اصطلاحات «حسابداری» و «گزارشگری مالی» اغلب به عنوان مترادف استفاده میشوند.
حسابداری را میتوان به چندین زمینه از جمله حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابرسی خارجی، حسابداری مالیاتی و حسابداری هزینه تقسیم کرد. سیستمهای اطلاعات حسابداری برای پشتیبانی از عملکردهای حسابداری و فعالیتهای مرتبط طراحی شدهاند. حسابداری مالی بر گزارش اطلاعات مالی سازمان، از جمله تهیه صورتهای مالی، به کاربران خارجی اطلاعات، مانند سرمایه گذاران، تنظیم کنندگان و تأمین کنندگان متمرکز است. و حسابداری مدیریت بر اندازهگیری، تجزیه و تحلیل و گزارش اطلاعات برای استفاده داخلی توسط مدیریت متمرکز است. ثبت معاملات مالی، به منظور اینکه خلاصه ای از منابع مالی در گزارشهای مالی ارائه شود، به عنوان دفترداری شناخته میشود، که سیستم دفترداری دوبل رایجترین سیستم آن است.
حسابداری در اشکال و سطوح مختلف پیچیدگی در طول تاریخ بشر وجود داشتهاست. سیستم حسابداری دوبل که امروزه در اروپا استفاده میشود، به ویژه در ونیز، توسعه یافتهاست و معمولاً به ریاضیدان ایتالیایی و روحانی فرانسوی، لوکا پاچیولی نسبت داده میشود. امروزه حسابداری توسط سازمانهای حسابداری مانند تنظیم کنندگان استاندارد، شرکتهای حسابداری و نهادهای حرفه ای تسهیل میشود. صورتهای مالی معمولاً توسط موسسات حسابداری حسابرسی میشود و مطابق با اصول پذیرفته شده حسابداری (GAAP) تهیه میشود. GAAP توسط سازمانهای مختلف تنظیم کننده استاندارد مانند هیئت استانداردهای حسابداری مالی (FASB) در ایالات متحده و شورای گزارشگری مالی در انگلستان تنظیم شدهاست. از سال ۲۰۱۲، «همه اقتصادهای بزرگ» برنامههایی برای همگرایی یا پذیرش استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی (IFRS) دارند.[۵]
-
جهت مشاهده سایر مطالب مرتبط با حسابداری کلیک کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.