پاورپوینت آشنایی با سیستم های اطلاعاتی
پاورپوینت آشنایی با سیستم های اطلاعاتی
فهرست مطالب پاورپوینت
پاورپوینت آشنایی با سیستم های اطلاعاتی
سواد اطلاعاتی
تعریف سواد اطلاعاتی
بازیابی اطلاعات
تیلور در تعریف و تحدید نیاز اطلاعاتی چهار سطح را ترسیم کرده است
سیستم های اطلاعاتی
استراتژی های جست وجو
پوشش موضوعی سیستم های اطلاعاتی
انواع مدرک ها در سیستم های اطلاعاتی
بخشی از مطالب پاورپوینت
سامانه اطلاعات (Information system IS) نظامهای سازمانی، فنی اجتماعی و رسمی هستند که برای گردآوری، پردازش، ذخیرهسازی و توزیع اطلاعات طراحی شدهاند.[۱] از دیدگاه سامانههای فنیاجتماعی سامانههای اطلاعاتی از چهار جزء تشکیل شدهاست: وظیفه، افراد، ساختار (یا نقشها) و فناوری.[۲]
به این دلیل سامانههای اطلاعاتی نه تنها به عنوان یک پایگاه داده، نرمافزار و سختافزار بلکه به عنوان یک سامانه بزرگتر که به کمک و بهرهگیری از آن میتوان مدیریت همه امور دستی و دستگاهی و تفسیر سامانههای ارتباطی را به راحتی انجام داد، مطرح میشوند.
با این حال، این اصطلاح در معنای وسیع تر خود به هر وسیلهای که باعث برقراری ارتباط علمی بین افراد (بهطور مثال از طریق ارتباط کلامی، سامانههای پانچ کارت و سامانههای تصادفی نوری ساده) میشود، اطلاق میشود. همچنین گاهی اوقات تنها برای اشاره به نرمافزار مورد استفاده برای اجرای یک پایگاه داده رایانهای یا برای اشاره به یک سامانه رایانهای استفاده میگردد. مجموعه سامانههای اطلاعاتی، برای مطالعه علمی، دقیق و واقعی شبکههای متشکل از سختافزار و نرمافزار، که مردم و سازمانها برای جمعآوری، فرایند ایجاد و توزیع اطلاعات از آنها استفاده میکنند مورد استفاده قرار میگیرند. هدف هر سامانه ارتباطی حمایت از عملیات، مدیریت و تصمیمگیری و در معنای وسیع تر کاهش مدت استفاده میباشد؛ که میتوان به فناوری اطلاعات و ارتباطاتی که یک سازمان، یا تکنولوژی که مردم در حمایت از فرایندهای کسب و کار انجام میدهند، اشاره کرد.در باب سامانههای اطلاعاتی دو دیدگاه وجود دارد که دیدگاه اول شامل نرمافزار، سختافزار، داده، مردم و روشهای ارائه میباشد. در دیدگاه دوم علاوه برموارد بالا، فرایندها و عناصر ضروری دیگری مثل هدف و فعل و انفعالات نیز مورد توجه قرارمیگیرند. درانجمن Computing Machinery متخصصان سامانههای ارتباطی بهطور متمرکز بر روی یکپارچهسازی راه حلهای فناوری اطلاعات و فرایندهای کسب و کار برای پاسخگویی به نیازهای علمی کسب و کار فعالیت میکنند. انواع مختلفی از سامانههای اطلاعاتی وجود دارد که عبارتند از: سامانههای پردازش تراکنش، سامانههای پشتیبانی تصمیمگیری، سامانههای مدیریت دانش، سامانههای مدیریت یادگیری، سامانههای مدیریت پایگاه داده و سامانههای اطلاعات دفتر. بیشتر سامانههای ارتباطی برای انجام اموری که مغز انسان قادر به انجام آنها نمیباشند ایجاد شدهاند. برخی از این امور عبارتند از: دستیابی به حجم زیادی از اطلاعات، انجام محاسبات پیچیده وکنترل همزمان چندین فرایند.
جهت مشاهده سایر مطالب مرتبط با فناوری اطلاعات کلیک کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.